Afbeelding

Piet van der Veer ontsteekt dit jaar het Hellendoorns paasvuur

zondag 31 maart 2024 20:30

HELLENDOORN - Piet van der Veer ontsteekt op eerste paasdag, 31 maart, om 20.30 uur het Hellendoorns paasvuur. De voormalige garagehouder Van der Veer was jarenlang voorzitter van Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn en is voorzitter van het comité Bello. Verder is hij nauw betrokken bij de jaarlijkse tentoonstelling ‘Eigen Oogst’

Snoeihout aanleveren voor het paasvuur

De bouw van de poasboaken begint op donderdag 28 maart in het Reggedal achter de ijsfabriek. Snoeihout met een dikte van maximaal 12 centimeten kan op donderdag 28 en vrijdag 29 maart tussen 8.00 en 20.00 uur worden aangeleverd. Zaterdag 30 maart kan tot 12.00 uur nog snoeihout worden gebracht. Het paasvuur is met de auto te bereiken langs de ijsfabriek vanaf de kruising Reggeweg/Haersingel.

Om de kosten van het bouwen van het paasvuur en het opruimen te bestrijden wordt er gecollecteerd. Doneren kan zowel met contant geld of via een QR-code.

Bereikbaarheid

Poasvuur Heldern is op zondag 31 maart om 20.30 uur in het Reggedal achter de ijsfabriek. De locatie is bereikbaar vanaf de fietspaden bij de Kasteelstraat en de Reggeweg, en vanaf Marle en Hulsen via de fietsbrug over de Regge.