Afbeelding

Filmhuisfilm The Miracle Club te zien bij ZINema

dinsdag 2 april 2024 20:00

NIJVERDAL - ‘The Miracle Club’, een filmhuisfilm die wat met je doet, is op dinsdag 2 april te zien bij het filmhuis ZINema. De film draait om de relatie tussen drie generaties katholieke Ierse vrouwen die naar Lourdes reizen. 

De film ‘The Miracle Club’ speelt zich af in 1968. Een tijd waarin huisvrouwen ervan dromen om de wijde wereld in te trekken, weg van de dagelijkse sleur. Lily, Eileen en Dolly krijgen de kans om zich uit te leven, het leven te vieren en te genieten van hun onafhankelijkheid tijdens een reis naar Lourdes. Op het moment dat Chrissie, die ze meer dan 40 jaar niet hebben gezien, zich bij hen voegt, krijgt het verhaal een andere wending. Het is haar komst die de lont in het kruitvat steekt. Al botsen de vier vrouwen flink met elkaar, ze komen er wel achter dat de kracht van hun vriendschap groot is.

The Miracle Club is te zien op dinsdag 2 april om 20.00 uur. Kaarten à 9 euro zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Locatie