Afbeelding
Foto:

Digitaal Inloopspreekuur biedt hulp bij problemen

dinsdag 28 mei 2024 15:00 tot 16:30

NIJVERDAL - Hoe kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de digitale apparaten? Of hoe zijn bepaalde digitale problemen op te lossen? Twee cruciale vragen die soms lastig te beantwoorden zijn. Daarom biedt de ZINiN Bibliotheek Nijverdal op dinsdag 28 mei tussen 15.00 en 16.30 uur hulp tijdens het Digitaal Inloopspreekuur.

Hulp nodig met de computer, tablet of smartphone? Of lukt het niet om te beeldbellen met de (klein)kinderen? Misschien start de laptop niet meer op? De vrijwilligers zitten weer klaar om iedereen op weg te helpen en om allerlei vragen op digitaal gebied te beantwoorden. Zij kunnen de bezoekers door dit soort problemen heen loodsen en ervoor zorgen dat alles weer optimaal werkt. Of het nu gaan om het installeren van apps, zoals WhatsApp, Facebook, Instagram of het lezen op een e-reader, aarzel niet en vraag hulp bij digitale problemen tijdens het inloopspreekuur op dinsdag 28 mei. 

Aanmelden is niet nodig en de hulp is gratis. Het Digitaal Inloopspreekuur vindt plaats in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal aan de Willem-Alexanderstraat 7 te Nijverdal. 

Locatie