Afbeelding
Foto:

Inloopspreekuur over E-books

donderdag 30 mei 2024 10:00 tot 11:30

NIJVERDAL - De ZINiN Bibliotheek Nijverdal houdt op donderdag 30 mei tussen 10.00 en 11.30 uur een gratis inloopspreekuur waarbij bezoekers de wereld van e-books en luisterboeken kunnen ontdekken. Hier leren zij de online bibliotheek-app te gebruiken als een handige manier om overal en altijd te kunnen lezen en luisteren, of zij nu thuis zijn of op vakantie. Nog niet helemaal zeker hoe dit werkt? Geen zorgen, de deskundigen staan klaar om iedereen op weg te helpen. 

E-books en luisterboeken zijn echt onmisbaar geworden, waardoor het gesjouw met zware boeken tot het verleden behoort. Met de online bibliotheek-app kunnen gebruikers eindeloos veel boeken downloaden, allemaal geleend van de bibliotheek. Het kan voor sommige mensen lastig zijn om een account aan te maken, daarom houdt de ZINiN Bibliotheek op donderdag 30 mei een inloopspreekuur waar bezoekers al hun vragen kunnen stellen over e-books en luisterboeken en waar zij geholpen kunnen worden met het aanmaken van een account in de bibliotheek-app.

Vergeet niet om een e-reader, tablet of smartphone mee te nemen. Bezoekers die van plan zijn om op hun e-reader te lezen moeten ook hun laptop meenemen. Die hebben zij nodig bij het aanmaken van hun account in de online bibliotheek-app. De hulp is helemaal gratis. Ontdek het gemak van e-books en maak de leeservaring thuis en op vakantie moeiteloos en lichtgewicht!

Locatie