Afbeelding

De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei!

woensdag 8 mei 2024 11:00

HAARLE - Eindelijk wordt het mooi weer. Ga daarom eens mee met de boswachters van Natuurmonumenten voor een lentewandeling. De wandeling vindt plaats op woensdag 8 mei.

Bij de wandeling komen deelnemers van alles te weten over de geschiedenis van het landgoed Sprengenberg en waarom er zoveel rhodondendrons staan. Onderweg wandelen deelnemers over lange statige lanen en komen zij langs de oude showtuin vol met rhodo’s en azalea’s. 

De tocht is ongeveer 4 km en de wandeling duurt 1,5 uur. Wie weet komen de deelnemers de schaapskudde van Scheperij Salland ook nog tegen. Trek gewoon de wandelschoenen aan en kom naar het erf van Herberg de Pas aan de Molenweg 2 te Haarle. De wandeling begint om 11.00 uur. Honden, mits aangelijnd, zijn welkom. Tip: neem een flesje water mee. Aanmelden mag, maar hoeft niet.

Deelname kost 6 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen. Leden van Natuurmonumenten krijgen 2 euro korting. Deelnemers die ter plekke besluiten om lid te worden mogen gratis mee. Bekijk voor meer informatie ook de website.

Locatie